בטון למריחה -גלקוט עם אבקות מתכת FLEX METAL GEL COAT
יתרונות המוצר:
- גימור מטאלי אמיתי, השימוש בבטון זה הוא באבקות מתכת אמיתיות.
- בטוח לשימוש - אין שימוש בסולבנטים NO VOC`s. החומר על בסיס מים.
- נראות והרגשה של מתכת.
- קל לשימוש.
- ניתן לגיבוי בעזרת Jesmonite AC730 לינק לדף המוצר המלא
דגשים נוספים:
- ניתן לערבב עם פיגמנטים נוספים ליצירת אפקטים שונים.
- לאחר ההוצאה מהתבנית ועל מנת לחשוף את הברק של המתכת יש לעשות פוליש ידנית בעזרת צמר פלדה או בעזרת מכשיר פוליש.
- ניתן למרוח וקס, חומרי אטימה או להוציא את הפטינה ממש כמו מתכת אמיתית.
מוצרים משלימים:
בטון קל משקל AC730 :
AC 730 - בטון בתוספת פולימר על בסיס מים- לא רעיל, מצויין כחומר גיבוי לגלקוט מתכתי FLEX META GEL COAT. מצויין בפני עצמו מוצרים ליצירת מוצרים מבטון דמויי אבן במגוון צבעים. לינק לדף המוצר המלא
Quadaxial Glass: ליצירת עובי דופן דקים 12 מ"מ מינימום - חובה להשתמש בבד חיזוק מסוג: Quadaxial Glass . מומלץ לשכב לפחות 3 שכבות של הבד בתוך הלמינציה. ניתן לקבל את הבד עם ציפוי אלקליין או ללא ציפוי. יש להדגיש כי בשימוש עם חומרי Jesmonite לא נדרש ציפוי לבד.
מעכב התקשות: רוצים לקבל זמן עבודה ארוך יותר? אין בעיה, ניתן להוסיף מעכב שיאיט את ההתקשות ויעניק זמן עבודה ארוך יותר. כדאי לבצע ניסיון קטן לפני השימוש כיוון שגם תנאי סביבת העבודה תשפיע על קצב ההתקשות כמו לחות וטמפ'.
סיבי זכוכית: בכדי לקבל חוזק מבני ועמידות בפני פגיעה ניתון ליישם את ה FLEX METAL GEL COAT במריחה בשכבה ראשונה, ולגבות את העבודה יחד AC 730 עם תערובת של סיבי זכוכית קצוצים 6 מ"מ או 12 מ"מ לתערובת.
אריזות:
650 גרם קיט.
13 ק"ג קיט.