שחזור חטיף שוקולד היסטורי בעזרת סיליקון למזון Smooth-Sil 940

המודל המקורי במקרה זה עשוי מעץ מגולף מצופה בספריי אקריליק שקוף.

יוצרים מסגרת לתבנית מלוחות מתכת דקים.

יחס הערבוב של סיליקון ליציקה Smooth-Sil 940 הוא 100A:10B לפי משקל.

שוקלים את חלק הבסיס של הסיליקון.

שוקלים גם את המקשה של הסיליקון Smooth-Sil.

מערבבים את שני המרכיבים.

לאחר שמתקבלת תערובת אחידה החומר מוכן להכנסה לתא ואקום.

מכניסים את הסיליקון בטוח לשימוש עם מזון Smooth-Sil 940 לתא ואקום.

מגיעים לואקום של 29 אינץ' כספית (psi 14.25) בעזרת משאבה.

תא הואקום משחרר את בועות האוויר הלכודות בסיליקון.

שופכים את ה סיליקון ליציקה Smooth-Sil 940 בזרם דק אל קופסת התבנית.

מניחים ל סיליקון למזון Smooth-Sil 940 לזרום על גבי המודל המקורי ולכסות אותו לגמרי.

מניחים לסיליקון Smooth-Sil 940 להתמצק במשך 24 שעות.

לאחר ההתקשות שים 4 שעות ב 100 מעלות על מנת לסיים את ההתפלמרות של החומר, שטיפה ונקיון, מכינים שוקולוד ליציקה אל תבנית ה סיליקון למגע עם מזון Smooth-Sil 940.

שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות וממיסים אותו באמבט מים ("בן-מארי").

שופכים לאט את השוקולד המותך אל תבנית ה סיליקון למזון Smooth-Sil 940.

שמים את התבנית במקרר עד שהשוקולד מתמצק ומתקרר.

חטיף השוקולד היצוק הוא העתק מושלם של החטיף ממלחמת העולם השניה!