שחזור חטיף שוקולד היסטורי בעזרת סיליקון למזון Smooth-Sil 940

המודל המקורי במקרה זה עשוי מעץ מגולף מצופה בספריי אקריליק שקוף.
יוצרים מסגרת לתבנית מלוחות מתכת דקים.
יחס הערבוב של סיליקון ליציקה Smooth-Sil 940 הוא 100A:10B לפי משקל.
שוקלים את חלק הבסיס של הסיליקון.
שוקלים גם את המקשה של הסיליקון Smooth-Sil.
מערבבים את שני המרכיבים.
לאחר שמתקבלת תערובת אחידה החומר מוכן להכנסה לתא ואקום.
מכניסים את הסיליקון בטוח לשימוש עם מזון Smooth-Sil 940 לתא ואקום.
מגיעים לואקום של 29 אינץ' כספית (psi 14.25) בעזרת משאבה.
תא הואקום משחרר את בועות האוויר הלכודות בסיליקון.
שופכים את ה סיליקון ליציקה Smooth-Sil 940 בזרם דק אל קופסת התבנית.
מניחים ל סיליקון למזון Smooth-Sil 940 לזרום על גבי המודל המקורי ולכסות אותו לגמרי.
מניחים לסיליקון Smooth-Sil 940 להתמצק במשך 24 שעות.
לאחר ההתקשות שים 4 שעות ב 100 מעלות על מנת לסיים את ההתפלמרות של החומר, שטיפה ונקיון, מכינים שוקולוד ליציקה אל תבנית ה סיליקון למגע עם מזון Smooth-Sil 940.
שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות וממיסים אותו באמבט מים ("בן-מארי").
שופכים לאט את השוקולד המותך אל תבנית ה סיליקון למזון Smooth-Sil 940.
שמים את התבנית במקרר עד שהשוקולד מתמצק ומתקרר.
חטיף השוקולד היצוק הוא העתק מושלם של החטיף ממלחמת העולם השניה!

רשימת חומרים המומלצים לעבודה ביישום זה:

SMOOTH SIL 940