בסיס אפוקסי שקוף קריסטלי - מהיר להספגת בדים
ברכישה יש לזכור להוסיף לעגלה את מקשה
אפוקסי מהיר לתיקון גלשנים עמיד ב UV. אפוקסי ירוק - ידידותי לסביבה.
שרף בעל יכולת הספגה מהירה, בעזרת מקשים שונים, עמיד בין 83 ל 92 מעלות צלזיוס.
בעזרת מקשה CH80-2 ניתן לחלץ את המוצר ללא חימום התבנית.
מתאים גם להספגה ידנית וגם לאינפוזיה.
זוהי אבקה המבוססת על סיבים המשמשת כ מסמיך לסיליקון או פוליאוריטן או אפוקסי ומאפשרת מריחה ורטיקלית של החומרים שהוסמכו בעזרתה.
URE-FIL™ 11 הוא חומר מילוי מבוסס סיבים שניתן להוסיף לגומי פוליאוריטן וסיליקון, פלסטיק פוליאוריטן ואפוקסי כדי להסמיך אותם לצורך יישום בהברשה.
ניתן להשתמש ב-URE-FIL™ 11 עם כל סוגי הסיליקון , כולל סיליקונים אלו שאינם מגיבים למסמיך כימי -THI‑VEX™, כדוגמת Mold Max™ 40.
פיגמנט מרוכז עמיד ב UV, המתאים לפוליאוריטן או אפוקסי .ניתן לקבל יציקה בגוון אטום ע"י הוספת כמות מזערית מהפיגמנט.מגיע בצבעים: אדום, כחול, כתום, חום, סגול, צהוב, שחור, ירוק ולבן.אינו מכיל פטאלט וישמור על הגוון לאורך זמן.
אנו משתמשים בעוגיות ובטכנולוגיות דומות כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, לנתח שימוש באתר ולהציג פרסומות מותאמות. המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. ניתן לקרוא עוד מדיניות הפרטיות