חימר לעיצוב מודלים רך . נטול גופרית ולכן לא מפריע להתקשות השרף (פוליאוריטן\אפוקסי או סיליקון) נמכר באריזה של 0.9 ק"ג.
לעיתים מרגיש כי הוא קשיח מידי , אך לישה קצרה בעזרת הידיים תרכך אותו. החומר מושע מחום.
חימר מעצבים רך לפיסול בצבע חום . אריזה של 0.9 ק"ג.
פוליאוריטן קשיח ליציקה, מהיר 3 דקות זמן עבודה, 10 דקות זמן חליצה מהתבנית, בצבע לבן . נוח לעבודה 1:1 לפי נפח. צמיגות נמוכה מאוד, קל לעירבוב, נשפך כמו מים. התכווצות מינימאלית , ניתן להוסיף פיגמנט מסדרת So-Strong.
ניתן להשתמש בו גם כדבק מהיר להדבקת בלוקים מפוליאוירטן מוקצף או קלקר- היתרון מאוד מאוד נוזל ומתקשה מהר.
סידרה של סיליקון בשור A10/A20/A30 על בסיס פלטינום/ יחס ערבוב נוח של 1:1 , כושר מתיחה מעולה.מתאים להכנת תבניות באיכות מצויינת, מתאים לעבודה כחומר לאפקטים מיוחדים כגון מסכות, ניתן לגיוון בתוספת פיגמנטים מסדרת Silc-Pig, ניתן להדבקה על הגוף בעזרת דבק מיוחד - Skin- Tite.לחץ על התמונה מימין על מנת לראות סרטון המדגים שימוש עם סיליקון מסדרת Dragon Skin .
סיליקון RTV ליציקה בשור A15 . זמן עבודה50 דקות והתקשות סופית 4 שעות. זהו סיליקון RTV ליציקה ללא צורך בתא ואקום במרבית הישומים הודות לצמיגותו הנמוכה . סיליקון לתבניות זה מצויין לשימוש כ תבנית ליציקת גבס, תבנית ליציקת שעווה, תבנית ליציקת פלסטיק, תבנית לבטון , או כמוצר גמיש בפני עצמו. תבניות המיוצרות בסיליקון זה הינן בעלות חיי מדף ארוכים והשימוש בהם יהיה לאורך זמן (תלוי בסוג החומר שיוצקים פנימה....) עמיד עד 232 מעלות.
אנו משתמשים בעוגיות ובטכנולוגיות דומות כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, לנתח שימוש באתר ולהציג פרסומות מותאמות. המשך שימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. ניתן לקרוא עוד מדיניות הפרטיות